Missie Statement

By providing relevant referral marketing instruction, continuous support and compassionate consulting to develop a unified personal network, the Referral Institute creates communities of like minded, successful entrepreneurs who generate amazing business and aspire to a spectacular life!

Referral Institute

Haal het enorme potentieel uit je netwerk!

Je hebt het vast al vaker gehoord. Voor de groei van je business is het niet zozeer van belang wat je weet, maar wie je kent! Je netwerk is de grote doorslaggevende factor. Je kunt het beste product of dienst van de wereld hebben en als niemand van het bestaan weet, zal je business niet uit zichzelf gaan groeien.

Het is dus immens belangrijk voor elke onderneming om een sterk netwerk van professionals op te bouwen en te onderhouden, die helpen om de juiste mond-tot-mond reclame te verspreiden en aanbevelingen voor jou generen die leiden tot nieuwe klanten voor je business.

Bij het Referral Institute bieden wij Training, Coaching en Consultancy aan, in de niche Referral Marketing en geven jou de tools om, via op relaties gebaseerde Aanbevelingen Marketing, financieel succesvoller te worden.

Met het “Referral for Life” – programma ontstaan zakelijke aanbevelingen niet door toeval. Ze zijn het resultaat van een goed georganiseerd en strategisch aanbevelingen marketing plan, dat daadwerkelijk wordt uitgevoerd.  Door onze continue samenwerking in dit programma zullen we constant evalueren en bijsturen.

Jouw concrete voordelen:

  • Ontdek hoe, je uit je netwerk net zoveel terugkrijgt als dat je erin steekt.
  • Begrip van het best bewaarde marketing geheim en leer je het als een professional te gebruiken.
  • Het implementeren van een helder systeem van hoe te netwerken en het genereren van aanbevelingen.
  • Positionering van jou als de spin in het web in jouw netwerk (de niet te missen draaischijf)
  • Leef op basis van een bewezen systematiek, om planmatig en voorspelbaar tot de klanten te komen, die je daadwerkelijk graag wilt hebben.